Brašna na nářadí

Neohodnoceno
 
Vyrobeno v Česku Efekt lupa
  • 1 z 5
 

Brašna na nářadí: Získáte nejlepší kvalitu a úžasnou praktičnost! Získejte svou vlastní brašnu na nářadí a ušetřete čas a úsilí. Montážní brašna na nářadí.

Dostupnost Na dotaz
Běžná cena 2 990 Kč
Ušetříte 140 Kč (–4 %)
2 850 Kč    
Kód produktu BARASNA-NARADI
Kategorie Pracovní brašny
Záruka 2 roky
 

Brašna na nářadí - montážní brašna je osvědčená a léty praxe prověřená kvalita.
Brašna na nářadí je určená pro uložení drobného nářadí např.: klíčů, šroubováků , kladiva, měřících přístrojů a pod. součástí. Popruh přes rameno je součástí brašny. Brašna je vybavena masivním držadlem, kapsou na dokumenty, dále 5-ti pásy s gumou pro uchycení nářadí, 2 poutka pro kladiva apod. Obsahuje taky malou kapsička 10x6cm a sešikmenou přihrádkovou část na šroubováky.

Materiál brašny

Brašna na nářadí je vyrobena ze syntetických materiálů.  Uzavírání brašny je na dva velké aktovkové zámky. Pro lepší přístup je možné brašnu pomocí bočních zámků rozložit.
 
Maximální nosnost je  10 kg.
Rozměry: délka 42 cm, šířka 21 cm, výška 32 cm, barva - černá.

Výhody používání montážní brašny

Používání montážní brašny přináší řadu výhod. Zde je pohled na některé z nich:

  1. Organizace: Montážní brašna poskytuje strukturovaný prostor pro uspořádání vašeho nářadí. S různými přihrádkami, kapsami a poutky můžete efektivně rozložit nářadí a snadno jej najít při potřebě. Ušetříte čas, který byste jinak strávili hledáním správného nástroje.

  2. Ochrana: Kvalitní montážní brašny jsou vyrobeny z odolných materiálů, které chrání vaše nářadí před poškozením. Tvrdé vnější obaly, vycpávky a vložky ze speciální pěny zajišťují, že nářadí zůstane v bezpečí před otřesy, pády a poškrábáním.

  3. Přenosnost: Montážní brašny jsou navrženy s ohledem na přenosnost. Mají poutka, popruhy nebo rukojeti, které umožňují snadné nošení brašny a pohodlný přenos. Bez ohledu na to, zda jste na stavbě, v dílně nebo na jiném místě, můžete své nářadí snadno přenášet a mít ho vždy po ruce.

  4. Efektivita práce: S montážní brašnou se váš pracovní postup zefektivní. Budete mít všechno, co potřebujete, na jednom místě, což znamená, že nemusíte zbytečně chodit sem a tam, abyste získali správný nástroj. To vám ušetří čas a energii, což se projeví ve zlepšené produktivitě.